Kovács Ábrahám – Jaeshik Shin (szerk.), Nationalism, Communism, and Christian Identity. Protestant Theological Reflections from Korea and Hungary. Studies in Hungarian and Korean Protestant Theology. Vol. 2., Debrecen – Gwangju (Dél-Korea), Debreceni Református Hittudományi Egyetem – Honam Theological University and Seminary (Gwangju), 2019, 178 old. - KULCSÁR, Árpád (Studia Universitatis Babes-Bolyai Theologia Reformata Transylvanica, 2025)
A dél-koreai–magyar protestáns teológiai kapcsolatok egyre élénkebb, rendszeres jellegét hivatott képviselni a HUN-HAN Teológiai Fórum, amely kétévente megrendezésre kerülő konferenciák formájában erősíti a két nép protestáns egyházai és teológusai között a köteléket. Ennek első állomása volt a 2015-ben, a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen (DRHE) megrendezett konferencia, melynek előadásait Kovács Ábrahám (DRHE, Dogmatika Tanszék) és Jaeshik Shin (Honam Teológiai Egyetem és Szeminárium, Gwangju, Dél-Korea) professzorok, a konferencia szervezői szerkesztették kötetbe.