Dr. Bodó Sára egyetemi tanár köszöntése - MOLNÁR, János (Studia Universitatis Babes-Bolyai Theologia Reformata Transylvanica, 2019)
Abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy én a 60 év feletti a Tanári Kar nevében köszöntselek Téged a 60 évest. Ritkán éri az embert ilyen megtiszteltetés, mert ritka az az alkalom, vagy inkább egyszeri és egyedi, hogy Dr. Bodó Sára kolleganőnk 60 éves legyen.