Dr. Buzogány Dezső egyetemi tanár köszöntése - MOLNÁR, János (Studia Universitatis Babes-Bolyai Theologia Reformata Transylvanica, 2017)
Nagytiszteletű Professzor úr, kedves Dezső,a címzetes tanárok között én vagyok a legidősebb. Rég volt, amikor sokáig én voltam a legfiatalabb. Most már ez egészen másként van, s épp ezért nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy 60. születésnapod alkalmából köszöntselek Téged, mint aki korban közvetlenül utánam következel.